Tvåspråkig invigningsmässa i Söderkulla kyrka

sö 26.8 kl. 10.00 - kl. 12.30

Tvåspråkig invigningsmässa i Söderkulla kyrka Söderkulla kyrka

Festmässa med invigning av den nya kyrkan i Söderkulla.

Borgå stifts biskop Björn Vikström, Helsingfors stifts biskop Teemu Laajasalo, kyrkoherdarna Helene Liljeström, Juha Ilonen, kantorerna Mauriz Brunell, Lauri Palin, Marko Korven-Korpinen, Tiina Paloniemi.

Sibbo vokalensemble och Pilke medverkar.

Det kommer att finnas parkeringsplatser nära kyrkan men vi uppmanar dem som planerar att besöka mässan att samåka. En stor del av p-platserna vid kyrkan är reserverade för inbjudna men på kort gångavstånd (vid innebandyhallen och vid Fröken Miilis väg). Parkeringsvakter dirigerar trafiken.

De som inte ryms in i kyrk- eller församlingssalen kan följa med mässan på skärmar i kyrkans nedre våning eller i ett tält ute på gården.

Man kan också följa med mässa i realtid via dator på adressen https://player.vimeo.com/video/286519963

Efter mässan serveras kaffe med tårta.

ti 25.9 kl. 9.00 -12.00

Dagklubb

Klubb för barn under skolåldern.
to 27.9 kl. 17.00 -20.00

Aulacafé

Stick in dig i Söderkulla kyrka på kaffe med dopp.
må 1.10 kl. 19.00 -20.30

Drop In

En mötesplats med låg tröskel, från unga till vuxna som bor i trakten.