Vandring i Sibbo storskog

Vandring i Sibbo storskog

Sibbo storskog

Temaveckan bygga kyrka.

Bygg din kyrka i fantasin, just där du förundras av skapelsen.
Vi gör en utfärd till Sibbo storskog där vi går i varierande terräng (även några branta backar) en rutt som mätt utan höjdskillnader blir lite under fyra kilometer.
Vi tittar in i Bergströms torp, som talar om Sibbos kulturhistoria. På platsen har funnits ett hus från 1750-talet och den nuvarande byggnaden räknas vara från 1880-talet. Det andra speciella målet är området där en skogsbrand ägde rum 10.6.2018. Övriga stunder beundrar vi naturen.
Ta på dig stadiga, tåliga skor och packa med dig åtminstone en vattenflaska och ett sittunderlag t.ex. av en tidning. Annars kan du räkna med att bli svart om baken vid brandområdet! Du kan också ta med dig en liten matsäck, men vi stannar inte så lång stund att vi skulle hinna grilla.
Med på vandringen kommer Milja, Kjell och Lauri.
Buss från Söderkulla kyrka kl. 8.45 och Kyrkobyförsamlingshem 9.00. Tillbaka siktar vi på att vara 12.40 i Kyrkoby och 12.50 i Söderkulla.
Anmäl dig senast 19.9. till Mikael Grönroos 0400 496 976
Vid eventuellt ösregn myser vi hemma. Den möjliga annulleringen meddelas per SMS åt de anmälda.
Ifall du själv behöver annullera efter anmälningstiden, skicka SMS till Milli, 050 566 3690.