Drop In

må 26.11 kl. 19.00 - kl. 20.30

Drop In Söderkulla kyrka

En mötesplats med låg tröskel, från unga till vuxna som bor i trakten.

Jämna veckors måndagar 19-20.30 ordnar församlingen en Drop In-kväll i kyrkkällaren, ledd av frivilliga och diakonin. Vi hoppas få träffa olika mänskor som bor i trakten, från unga till vuxna, från kyrkvana till de som skrivit sig ut ur kyrkan och de som är bekanta med andra trossamfund. Fri samvaro, prat om livet, kvällsbit tillsammans.

Drop In-toiminta avaa kirkon kellarin maanantaisin parillisilla viikoilla 19-20.30. Matalan kynnyksen kohtaamispaikka alueella asuville erilaisille ihmisille. Nuorista aikuisiin, kirkon penkin kuluttajista kirkosta eronneisiin ja muiden uskontokuntien edustajiin. Yhdessäoloa, puhetta elämästä ja yhteinen iltapala. Toiminnasta vastaa vapaaehtoiset ja ruotsalaisen seurakunnan diakonia.

Monday evenings, every other week, we hope to gather different kind off people from the area. The church cellar welcomes evereyone from youngsters to adults, people who have left the church and those who already are comfortable with Lutheranism as well as representatives of other religions. There will be socializing, discussions about life and a shared snack in the evening. Hosted by volunteers and the diaconal work team of the Sipoo swedish ev.luth. parish.

ti 13.11 kl. 9.00 -12.00

Dagklubb

Klubb för barn under skolåldern.
ti 13.11 kl. 13.00 -16.00

Aulacafé

Kaffe och dopp i Söderkulla kyrka.
to 15.11 kl. 17.00 -20.00

Aulacafé

Stick in dig i Söderkulla kyrka på kaffe med dopp.