to 18.7 kl. 19.00 - kl. 20.15

Sibbo gamla kyrka S:t Sigfrid

En konsertserie i juli och augusti bestående av sju konserter. Fritt inträde! Marthornas klockstapelkafé bjuder på kaffe och tilltugg.

Anna Villberg – sopran
Pentti Hildén - renässansluta, mandora och sång

In Darkness Let Me Dwell

Konserten är som en nattlig färd där John Dowlands (1563-1626) fängslande och tidlöst vackra toner leder oss allt djupare in i nattens och mörkrets rike. Nattens demoner får dock ge vika då hoppet och trösten infinner sig i form av Dowlands egna andliga sånger från ” A Pilgrims Solace”. Småningom bryts nattens välde och konserten avslutas med Henry Purcells (1659-1695) ljusa toner.

to 25.7 kl. 19.00 -20.15

sö 28.7 kl. 12.00 -13.30

Mässa i Gamla kyrkan

Under sommaren samlas församlingen i Sibbo gamla kyrka S:t Sigfrids.
to 1.8 kl. 19.00 -20.15