Pilgrimsvandring till Söderkulla kyrka

lö 21.9 kl. 09.00 - kl. 15.00

Pilgrimsvandring till Söderkulla kyrka Nilsasgården, Sibbo gamla kyrka S:t Sigfrid, Söderkulla kyrka

Temadagarna Värme

Vi vandrar från Gamla kyrkan S:t Sigfrids till Nilsasgården och därifrån till Söderkulla kyrka.

Vandringen är en del av pilgrimsgruppen Pilgrim på vägs program inför  vandringsresan till Spanien i april 2020 och öppen för alla som vill vandra och/eller går i tankar att någon gång göra en lägre vandring.

Busstransport från Söderkulla kyrka till Gamla kyrkan kl. 9. Transporten från Söderkulla kyrka hem får man ordna själv.

Sart från Gamöla kyrkan kl. 9.15. Paus i Nilsasgården, andakt och soppa framme i Söderkulla.

Ta på dig bekväma skodon/kängor och gärna en vattenflaska och en mugg till mellanmålet i Nilsas!

Anmäl dig gärna på förhand och fråga om möjligheten till transport från Söderkulla: mikael Grönroos, tfn 0400-496976, e-post mikael.gronroos@evl.fi.