KaffeClubben

må 31.5 kl. 09.30
Lekparken vid Landsängen

Lekparksträff för föräldrar och barn som är hemma under dagarna!

Måndagar fram till midsommaren träffas vi hoppeligen in real life i en lekpark!
Under normaltid har KakaoClubben varit en viktig andingsrum med kamratstöd för föräldrar och för barnen har KC betytt lek och sång med andra barn. Längs våren har vi träffats med namnet KaffeClubben via Teams för att dela föräldraskapens vardag. Nu hoppas vi att få träffas som en "TermosClubb" dit alla tar med sig sitt. För tydlighetens skull håller vi ändå namnet som KaffeClubben. I september får vi förhoppningsvis åter samlas vid Söderkulla kyrka där församlingen bjuder på både frukost och leksaker.
Vi vill skapa kontakter utanför egna familjen, en känsla av samhörighet och upplevelse av att få dela erfarenheter av föräldraskapet.
Landsängens lekpark vid Lärdomsvägen 6 i Söderkulla, måndagar 31.5-21.6.2021 kl. 9:30-11:00
Ta med egen picknick och egna leksaker!
Info och förhandsanmälan: milja.westerlund@evl.fi eller via Katrina länken nedan.
Om coronarestriktionerna inte tillåter samling utomhus fortsätter träffarna på Teams