Mässa som avslutas med möjlighet till pilgrimsvandring

Söderkulla kyrka

Högmässa i Söderkulla kyrka kl.10 samt efter mässan möjlighet till pilgrimsvandring till Nilsas lägergård.

Högmässa i Söderkulla kyrka kl.10. Medverkande Helena Rönnberg, predikant, Camilla Ekholm, liturg, Camilla Wiksten-Rönnbacka och Lauri Palin, kantorer, Milja Westerlund, kyrkvärd.
I Söderkulla kyrkas kyrksal kan vi ta in 30 personer med bibehållande av 2 meters säkerhetsavstånd.

Efter mässan finns det möjlighet att delta i pilgrimsvandring till Nilsas lägergård var vi firar en kort andakt, äter egen medhavd matsäck, dricker kaffe, umgås och sedan vandrar tillbaka till Söderkulla kyrka igen. Förhandsanmälan till pilgrimsvandringen åt diakon milja.westerlund@evl.fi eller per telefon 050 566 3690 senast torsdag den 17.6.