Familjemässa

sö 16.1 kl. 12.00 – 13.15

Sibbo kyrka

Familjemässa i Sibbo kyrka

Vi firar Andra söndagen efter Trettondagen i Sibbo kyrka med temat "Jesus uppenbarar sin gudomliga kraft". Mässan är anpassad för både stora och små. Startsöndag för Juni I skriftskolegruppen. Medverkande: Helena Rönnberg, Lauri Palin, Camilla Wiksten-Rönnbacka, Patrik Frisk, Christer Romberg och Isabella Munck. Efter mässan virtuellt kyrkkaffesamtal som leds av Patrik Frisk. Enligt rådande coronarestriktioner kan högst 30 personer ta del av mässan på plats i kyrkan. Mässan strömmas av Johnny Aspelin på Youtube Kirkko Sipoossa-kyrkan i Sibbo.

Vi sjunger följande psalmer: 153; 869; 188 och 816.

Kollekten insamlas för att främja kristen enhet genom Ekumeniska rådet i Finland r.f. Donera valfri summa med MobilePay till numret 30233 eller
ge en donation via nätbanken: Mottagare Ekumeniska Rådet i Finland. Bankförbindelse: IBAN FI85 1018 3000 0744 03 BIC: NDEAFIHH
Referensnummer: 50526

Ekumeniska Rådet i Finland ordnar denna småskaliga penninginsamling med tillstånd från polisinrättningen i Helsingfors. Insamlingsnumret är RA/2021/1503 . Insamlingen pågår i hela Finland förutom på Åland.