Teaterresa till Raseborg

Annat utrymme

All Shook up på Raseborgs Sommarteater. Vår egen Chrisu (Christer Romberg) i huvudrollen.
Busstransport, start 13.00 från Kyrkoby församlingshem.

Kom tillsammans med församlingen och titta på vår egna ungdomsarbetare Christer (Chrisu) Romberg spela i huvudrollen av All Shook up.
Nedan kan du läsa om vad pjäsen handlar om:

Sommaren 2022 presenterar Raseborgs Sommarteater den fartfyllda jukebox musikalen "All Shook Up".
Den utspelar sig på 1950-talet då en främmande gitarrspelande ung man på anländer till en liten stad.
Efter det är inget sig mera likt. Pjäsen baserar sig på 25 av Elvis Presleys låtar och löst på Shakespeares "Trettondagsafton".
Missa inte denna feelgoodmusikal som bjuder på humor, romantik och kända hitlåtar.

Totalt medverkar omkring 30 amatörskådespelare i ensemblen samt en live orkester. Regissör är Riddo Ridberg.
Musikalen skrevs 2004 av Joe DiPietro och hade premiär på Broadway 2005. Pjäsen har översatts av Peter Thorvald.

Info: sara.george@evl.fi, milja.westerlund@evl.fi eller tfn 0505663691 eller 0505663690.

• Vuxna Vuxna

Öppna länk i ny flik