Sommajobb att söka

Sibbo kyrkliga samfällighet erbjuder sommarjobb i tidsbundna arbetsförhållanden (1 – 6 mån) under tiden 1.4 – 31.10.2019 på Kyrkoby begravningsplats.

Arbetet omfattar skötsel och underhåll av begravningsplatsen och andra grönområden.

Av den sökande förutsätter vi minst 18 års (studerande och skolelever 16 års) ålder och kunskap i finska eller svenska. Tidigare arbetserfarenhet eller utbildning inom trädgårdsarbete räknas som merit. Lön enligt Kyrkans gällande kollektivavtal.

Ansökningsblanketter fås från samfällighetens ekonomikontor, Stora Byvägen 1, Kyrkoby, (öppet må – fr 9 – 12, ring 050 3376536 vid behov). Ansökningsblanketten kan också skrivas ut på våra församlingars hemsidor. Hämta eller returnera blanketten personligen, för redan då diskuteras preliminärt med den sökande. Tilläggsuppgifter fås av fastighetschef Timo Yrjönen tfn 050 3376536.

Ansökningarna ska lämnas in senast 28.2.2019 till samfällighetens ekonomikontor. Till alla sökande meddelas om valet personligen före slutet av mars.

Du hittar ansökningsblanketten här!