Sommarkonserter i Gamla kyrkan

Sibbo svenska församling och Sipoon suomalainen seurakunta bjuder på en sjudelad sommarkonsertserie i Gamla kyrkan. Den första konserten äger rum den 5 juli och den sista den 16 augusti.
Alla konserter börjar klockan 19. Inträdet är fritt men program finns till försäljning för 5 euro.
Marthornas klockstapelkafé bjuder på kaffe med tilltugg.

5.7 Santeri Rautiainen, gitarr.
12.7 Sebastian Silén, violin, Soila Häkkinen, violin, Markus Sarantola, altviolin, Seohee Choi, cello.
19.7 Alvaro Miranda, cembalo
26.7 Schola Sancti Henrici, vokalensemble.
2.8 Saxtron, Bach på fyra saxofoner. Nanako Lammi, sopransaxofon, Nanna Ikonen, altsaxofon, Anna-Sofia Anttonen, tenorsaxofon, Sikri Lehko, barytonsaxofon.
9.8 Ensemble Gamut. Ilkka Heinonen, stråharpa, G-violone, kontrabas, Marianna Henriksson, cembalo, Juho Myllylä, blockflöjter, elektronik, Solmud Nystabakk, teorb,  Aino Peltomaa, sång, fiidel, medeltida harpa.
16.8 Heinavanker, estnisk vokalensemble.