Vad händer i församlingen?

Här kommer du att hitta alla nyheter om vad som händer inom Sibbo svenska församling.

KakaoClubben flyttar till Söderkulla

19.2.2019 16.25

Kakaoclubben Södis 2019 FB.jpg

Från och med den 25 februari håller KakaoClubben till i Söderkulla kyrkas nedre våning.

Ännu i mars kan man delta i KakaoClubben i Kyrkoby på fredagar klockan 9.30 eller på måndagar i Söderkulla klockan 9.30 men från den 1 april flyttar KakaoClubben pemanent till Söderkulla kyrka och då upphör också klubbens verksamhet i Kyrkoby församlingshem.

Är du och ditt barn ledigt på måndagsförmiddagen då är du hjärtligt välkommen i KakaoClubbens glada gäng! Församlingen bjuder på frukost, lek och sång och möjligheten att träffa andra i samma livssituation.

Kontakt: Isabella Munck, tfn 0400 342033 eller e-post isabella.munck@evl.fi, hon svarar på frågor gällande barnverksamheten.

« Till nyhetslistan