Uthyrning av utrymmen 2020

Villkor och avgifter

Utrymmen kan reserveras på Sibbo kyrkliga samfällighets ekonomikontor vardagar kl. 9-12, tfn. 09-2391262.
Hyran gäller för en dag kl. 7.00 - 22.00. Föregående dag kan reserveras för förberedelser mellan kl. 18.00 - 22.00. För detta debiteras en halvdags hyra.
Ingen hyra debiteras för dopfestens första sex (6) timmar ifall det är frågan om en medlem av Sibbo församlingar eller ifall en av mor- eller farföräldrarna är medlem av Sibbo församlingar.
Kärl som går sönder debiteras av de som hyr utrymmet.
För tilläggsstädning debiteras 50 €/timme.

Avgifterna gäller medlemmar i Sibbo svenska församling eller Sipoon suomalainen seurakunta. Avgiften för utomstående är inom parentes.

KYRKOR

Sibbo kyrka 0 € (reserveringsavgift 100 €)
Gamla kyrkan 0 € (reserveringsavgift 100 €)
Söderkulla kyrka, kyrksalen 0 € (reserveringsavgift 100 €)
Dop i kyrkan är alltid avgiftsfritt.

JORDFÄSTNINGAR

Medlem i ev.luth.
kyrkan Övriga
Ljuset kapell utan avgift 300 €
Sibbo kyrka utan avgift 500 €
Söderkulla kyrka utan avgift 500 €
sid 1
- Utrymmen kan reserveras på Sibbo kyrkliga samfällighets ekonomikontor vardagar kl. 9-12, tfn. 09-239
1262.
- Hyran gäller för en dag kl. 7.00 - 22.00. Föregående dag kan reserveras för förberedelser mellan kl.
18.00 - 22.00. För detta debiteras en halvdags hyra.
- Ingen hyra debiteras för dopfestens första sex (6) timmar ifall det är frågan om en medlem av Sibbo
- Kärl som går sönder debiteras av de som hyr utrymmet.
- För tilläggsstädning debiteras 50 €/timme.
- Icke kyrkliga tillställningar kan reserveras tidigast ett halvår före uthyrningsdagen.
- För vigseltillfällen av de brudpar, där ingendera är medlem i Sibbo församlingar uppbärs förutom
reserveringsavgiften, 120 € som ersättning för vaktmästartjänster. Ifall någon av brudparets föräldrar
hör till Sibbo församlingar, uppbärs inga avgifter.
- För användningen av kyrkan till annan än församlingsverksamhet uppbärs förutom
reserveringsavgiften, ersättning för vaktmästartjänster, 50 €/t.
- Av utomstående, avgiftsbelagda, rent kommersiella evenemang uppbärs en bruksavgift på 10 % av
biljettintäkterna/obligatoriska programblad dock minst 600 € mån-fre, 800 € lör-sön.

JORDFÄSTNINGAR (hyran för utrymmet)

Ljuset kapell 0 € (300 €)
Sibbo kyrka 0 € (500 €)
Söderkulla kyrka 0 € (500 €)

- Kärl som går sönder debiteras av de som hyr utrymmet.
- För tilläggsstädning debiteras 50 €/timme.
hör till Sibbo församlingar, uppbärs inga avgifter.
reserveringsavgiften, ersättning för vaktmästartjänster, 50 €/t.
- För medlemmar i ev.luth. kyrkan uppbärs ingen hyra för användningen av utrymmet vid jordfästning.
För övriga uppbärs en hyra för utrymmet enligt ovan.

KYRKOBY FÖRSAMLINGSHEM
Lilla salen (30 pers.) 100 € 200 €
Nya salen (70 pers.) 170 € 340 €
Stora salen (130 pers.) 190 € 380 €
Borddukar/st 7 € 7 €
SÖDERKULLA KYRKA (se kyrksalens hyra under rubriken KYRKOR)
Hela församlingssalen 170 € 340 €
Mötesutrymmet 75 € 150 €
Klubbrum (ungdomsutrymnet, 60 personer) 75 € 150 €
Klubbrum (familjeklubbutrymnet, 30 personer) 75 € 150 €
Klubbrum (dagklubbutrymnet, 30 personer) 75 € 150 €
Borddukar/st 7 € 7 €
- De brevidliggande klubbutrymnena uthyres alltid tillsammans, ifall köket behövs.
PRÄSTGÅRDEN
Festsalarna (35 pers.) 170 € 340 €