Nilsasgården

Nilsasvägen 60, 04130 Sibbo

På kursgården finns två modernt utrustade byggnader: en huvudbyggnad och en skild bostadsbyggnad, Villan. I huvudbyggnaden finns plats för ca 25-35 kurs- eller lägerdeltagare i rum för 2-8 personer, och i Villan för 8-12 personer i enkel- eller dubbelrum. I Villan finns ett samlingsrum och en rymlig veranda, samt ett litet kaffekök varför Villan är lämplig för  mindre grupper.

Kursgården ligger belägen vid Gesterby Storträsk och har en barnvänlig badstrand. Dessutom finn det roddbåt, volleybollplan och en bastu i huvudbyggnaden.

Kapellet i huvudbyggnaden rymmer cirka 40 personer, matsalen cirka 35 personer. Lektions- och samlingssalen tymmer cirka 25 personer vid bord. I kursgården finns AV-utrustning.

Intill huvudbyggnaden finns en boda  med ett litet museum med gårdens utrustning från gångna tider.

Nilsasgården är Sibbo svenska församlings kursgård i Gesterby, Sibbo.

Nilsasgården kan bokas.

Tillgänglig plats Tillgänglig plats