Nilsasgården

Nilsasvägen 60, 04130 Sibbo

Nilsasgården kan bokas.

Nilsasgården

Nilsasgården är Sibbo svenska församlings kursgård i Gesterby, Sibbo.

På kursgården finns två modernt utrustade byggnader: en huvudbyggnad och en skild bostadsbyggnad, Villan. I huvudbyggnaden finns plats för ca 25-35 kurs- eller lägerdeltagare i rum för 2-8 personer, och i Villan för 8-12 personer i enkel- eller dubbelrum. I Villan finns ett samlingsrum och en rymlig veranda, samt ett litet kaffekök varför Villan är lämplig för  mindre grupper.

Kursgården ligger belägen vid Gesterby Storträsk och har en barnvänlig badstrand. Dessutom finn det roddbåt, volleybollplan och en bastu i huvudbyggnaden.

Kapellet i huvudbyggnaden rymmer cirka 40 personer, matsalen cirka 35 personer. Lektions- och samlingssalen tymmer cirka 25 personer vid bord. I kursgården finns AV-utrustning.

Intill huvudbyggnaden finns en boda  med ett litet museum med gårdens utrustning från gångna tider.

Toalett
Handikapp

Läge på kartan

må 24.9 kl. 13.00 -15.30

Nilsasvägen 60, 04130 Sibbo

Pensionärsutfärd till Nilsasgården - Norra Sibbo

Vi samlas på Nilsas för trevlig samvaro och eftermiddagskaffe.
ti 25.9 kl. 13.00 -15.30

Nilsasvägen 60, 04130 Sibbo

Pensionärsutfärd till Nilsasgården - Södra Sibbo

i samlas på Nilsas för trevlig samvaro och eftermiddagskaffe.