Pilgrim på väg

Välkommen med på vår resa! Vi träffas en gång i månaden från mars 2019 till april 2020 då ett gäng glada och förväntansfulla pilgrimer reser till Spanien för att vandra cirka 150 kilometer till Santiago de Compostela.

Träffarna är öppna för alla. Om du är intresserad av pilgrimsvandring i allmänhet, om du vill ha stöd och hjälp för en pilgrimsvandring eller om du kan tänka dig att resa med församlingen till Spanien i april 2020 så är du varmt välkommen på Pilgrim på väg-träffarna. Tidtabell med klockslag och platser hittar du på den här sidan.

Vi kommer att ta upp olika aspekter kring en pilgrimsvandring, allt från motivet till att man beger sig på en sådan, den andliga aspekten och den fysiska men träning, förberedelser och andra praktsika råd. Målsättningen är att deltagarna ska få självförtroende att bege sig på en pilgrimsvandring och att erbjuda en gemensam upplevelse för dem som väljer att åka med till Spanien. Vår plan är att gå de sista 150 kilometerna längs Jakobsleden till Santiago de Compostela. Hela resan beräknas ta knappa ta 10-12 dagar. Noggrannare reseplan görs upp under hösten och vinterns gång.

I sidomenyn kan du klicka fram till olika intressanta delområden som vi kommer att beröra. Här hittar du allt efter att det publiceras länkar till och information om litteratur, utrustning och annat nyttigt du som pilgrim behöver veta.

Tidtabell

13.3 kl. 18 Prästgården (Prg): Introduktion
10.4 kl. 18 Prg: Planering, tips
8.5 kl. 18 Prg: Utrustning, praktiska råd